Content Marketing, SEO, webontwikkeling en design

Content Marketing, SEO, webontwikkeling en design

Content Marketing, SEO, webontwikkeling en design

Woltjer Media BV - Content Marketing, SEO Marketing, Webdesign

Combinatie design en marketing

Voor Greenroof4life mochten wij al eerder het logo en visitekaartjes ontwikkelen. Momenteel zijn we ook bezig met de Content Marketing van de website, zijn we een AdWords-campagne aan het opzetten en vertalen we op termijn de website in het Duits en het Engels. Graag vertellen we iets meer over dit bedrijf.

Greenroof4life beheert een sedumkwekerij in Yde en levert sedummixmatten voor verschillende toepassingen. Een belangrijke toepassing van sedum is als dakbedekking, voor zogenaamde groendaken. Sedum kan toegepast worden op platte daken en op daken met een helling van 10 tot 30 graden. Sedum als dakbedekking wordt steeds populairder, omdat dit een goede isolatie biedt. Het is zelfs mogelijk om een subsidie voor deze daken aan te vragen.

Kijk voor meer informatie op: www.greenroof4life.nl

ENKELE OPDRACHTGEVERS